FAQ

FAQ

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen!

Let erop dat Holland Schoolfotografie per 30 december 2023 is gestopt! U kan nog foto’s bestellen (enkel losse afdrukken).

De schoolfoto's

Het lukt niet om in te loggen?

Controleer goed dat u de juiste code en wachtwoord opgeeft. De code en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.  Wilt u een medewerker spreken kunt u bellen met de klantenservice van Oypo: 0167-569312 (werkdagen, 10:00-15:00 uur) of mailen naar support@oypo.nl

Hoe kan ik schoolfoto’s bestellen?

Het bestellen van de schoolfoto’s gaat geheel online en hebben wij uitbesteed aan het bedrijf Oypo. De online winkelomgeving, bestelprocedure, afdrukken van de bestelling en verzenden van de bestelling wordt geheel verzorgd door hen. Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar van 10.00 uur t/m 15.00 uur op telefoonnummer 0167-569312. Hierbuiten kunt u ze mailen op support@oypo.nl

Via de knop “Inloggen schoolfoto’s” komt u bij de inlogpagina. Hier voert u de code en wachtwoord in die op de inlogkaart staan. U kunt nu de foto’s bekijken en de fotoproducten bekijken en eventueel uw bestelling plaatsen.

Hoelang blijven de foto’s online staan?

De foto’s blijven standaard 18 maanden online staan. Na deze periode worden de foto’s automatisch verwijderd van de servers en is het niet meer mogelijk te foto’s te bekijken.

Ik ben de inlogkaart kwijt

U kunt mailen naar evelyn@hollandschoolfotografie.nl met de volgende gegevens:
1.school, 2.groep van uw kind, 3.een omschrijving van uw kind of een foto van uw kind. Evelyn zoekt dan de fotomap van uw kind op en geeft de inloggegevens aan u door.

Ik heb mijn bestelling beschadigd ontvangen/niet compleet/verkeerd fotoproduct?

Voor al deze vragen kunt u terecht bij support@oypo.nl  Voor een snelle afhandeling is het verstandig de volgende zaken meteen te vermelden: ordernummer, duidelijk het probleem met eventueel foto’s toegevoegd.

Ik mis de broer/zus foto’s?

U kunt mailen naar evelyn@hollandschoolfotografie.nl Geeft meteen ook de school, groep en leerlingnummer door die op de inlogkaart staan. Evelyn kijkt het dan voor u na en houd u op de hoogte over de voortgang.

Waarom kan ik geen bestelling plaatsen?

Als het niet lukt om een bestelling te doen, controleer dan in uw internetbrowser of JavaScript en ontvangst van cookies zijn ingeschakeld. Hebt u een Apple-computer, gebruik dan de internetbrowser Safari of Firefox

Wanneer worden de bestelde foto’s bezorgt?

Binnen 1 a 2 werkdagen worden de foto’s thuis afgeleverd. Houd u er rekening mee dat de post soms wat vertraging kan hebben.

Wanneer worden de bestelde foto’s bezorgt?

Binnen 2 a 3 werkdagen worden de foto’s thuis afgeleverd. Houd u er rekening mee dat de post soms wat vertraging kan hebben.