Mijn naam is Chantal de Visser en sinds 2011 werkzaam als freelance fotograaf in Dordrecht en omstreken. Mijn passie voor fotografie begon al op jonge leeftijd. Na mijn mode-opleiding, waarin ook een onderdeel fotografie aan de orde kwam, ben ik gaan werken als visualmerchandiser (etaleuse), in binnen- en buitenland. Hierin kon ik veel van mijn creativiteit kwijt, maar daarnaast ben ik mijn hobby fotografie met veel plezier blijven beoefenen. Met een jong gezin kwam de natuurlijke stap om als freelance fotograaf aan de slag te gaan en zo flexibeler te zijn voor mijn gezin. De kinderen zijn inmiddels al flink gegroeid en door de jaren heen heb ik ook veel schoolfoto’s van mijn kinderen voorbij zien komen. Daar waar kwaliteit in een foto voor mij belangrijk is miste ik die vaak in de schoolfoto’s van mijn kinderen. Kwaliteit is dan ook een belangrijk aandachtspunt geworden bij Holland Schoolfotografie. En alle kleine details in de gaten houden zorgt voor een goede kwaliteit in de schoolfoto’s. Ik ben dan ook altijd haren, kleding en kettinkjes aan het goed doen voordat ik een foto maak.