Ik ben Annett Holland, woon al sinds meer dan 20 jaar in Nederland en mijn grootste passie in het leven is en blijft de fotografie! In Duitsland, waar ik vandaan kom doen wij niet aan schoolfoto´s, wat ik echt een gemis vindt. Ik heb dus weinig of geen foto´s uit de tijd toen ik op school zat. Wat leuk dat wij dit nu mogen verzorgen voor zo vele kinderen hier in Nederland. Ook van mijn zoon Jack, die inmiddels een puber is heb ik schoolfoto´s. Het is een mooie herinnering voor mij, maar ook voor hem later. Ik woon sinds kort in Dordrecht samen met mijn zoon en hier heb ik ook mijn fotostudio “Holland Fotostudio”, waar wij vele mensen heel blij kunnen maken met mooie baby-foto´s, familiefoto’s, zwanger-foto´s of echte Glamour foto´s van hele gewone mensen. Mensen blij maken is zo mooi!

SONY DSC